THE CREW

Sveriges trevligaste Car & Bike Show!

Webbmaster: TripleSix.se

THE END OF SUMMER CREW ÄR:

Iggesund End Of Summer 2016

Patrik Putte Olsson

 

Kom på idén till detta evenemang för 4år sedan och såg till att det blev av på riktigt förra året då han tog hjälp av personerna här under som nu är The Crew.

 

- Annars då?

- Jodå förfan det rullar på! Bygger för tillfället på en '57 Triumph som förhoppningsvis ska vara med 1 September. Ute och spelar med The Haj Hats och där i mellan en del grafiska jobb och måleri. Titta till www.triplesix.se eller Triple Six Art på Facebook!

Iggesund End Of Summer 2016

Therese Holgersson

 

Sambo till mannen ovanför och är den som har fått dragits med att höra om alla idéer och tankar kring detta event. För tillfället är hon betongexpert samt ny ägare till en Volvo Pv 444 årsmodell 1953 som precis fått en uppsättning nya diggisar samt trevligare fälgar. Till vintern blir det nyrenoverad B4b konverterad till 12 volt.

Iggesund End Of Summer 2016

Roger Malm

 

"Chevelle galen" båt-tok som gillar varma sommarkvällar och bensinlukt. Hoppade med End OF Summer skutan förra året och är nu både livvakt och personlig tränare åt resten av The Crew. Skulle tro att han är ute med båten precis i detta tillfälle eller så sitter han och styr GM produkt vid namnet Chevelle.

Iggesund End Of Summer 2016

Jocke Väänänen

 

Att köra Corvette i grus och lersprut är inte lika roligt som att härja runt på en motorcross. Därför har Jocke från förra året konverterat om från 4 hjuling till 2 hjuling. Nästa gång ni tittar upp mot en fullmåne och tror att det är E.T på en BMX så har ni fel.